Nordisk kartografikurs 2009

Da er det bekrefta. Nordisk kartografikurs 2009 går av stabelen i Stavanger 31. august – 3. september 2009. Jeg har blitt forespurt av lederen for programkomiteen, og veileder på både master og prosjektoppgaven min, Terje Midtbø, om å bidra med to foredrag torsdag 3.

Disse vil ha følgende titler:

  • Web 2.0 – brukerinteraksjon
  • Open Source GIS

Noe den observante leser vil kjenne igjen som temaene for master og prosjektoppgavene mine. Dette tror jeg blir spennende, og når også arbeidsgiver synes dette er noe det er positivt at jeg er med på blir det Stavangertur på meg.

Og skulle du være interessert i kartografi og slikt er det fortsatt mulig å melde seg på! 😉

Tar også imot tips på foredragsteknikk, inspill på hva jeg burde ha med og ikke (kommer jo til å basere meg på de respektive oppgavene mine) og annet av interesse.

4 thoughts on “Nordisk kartografikurs 2009

  1. Atle Post author

    Hadde jo vært gøy om du fikk tatt deg en tur Alex, jeg blir bare fra onsdag kveld til torsdagen.

    Så der røyk håpet om en langhelg i Stavanger Håvard 🙂

  2. Pingback: HC SVNT DRACONES » Nordisk Kartografikurs 2009, presentasjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *