Jobb

Nå som jeg har fullført utdannelsen min har jeg jo en mastergrad jeg må bruke til noe fornuftig. Jeg har jo også et lån jeg må begynne å betale ned, så da må en ha seg jobb. Heldigvis har det ikke vært noe stort problem.

I fjor sommer hadde jeg sommerjobb i utviklingsavdelingen til Geomatikk AS, hvor jeg så på Open Source GIS. Det er tydlig at jeg gjorde en god jobb, for tidligere i våres ble jeg kontaktet igjen, og hadde en samtale om jobbmuligheter. Fri programvare (og mer spesifikt, fri geoprogramvare) er et satsningsområde for Geomatikk, og dermed ble jeg tilbudt jobb hos Geomatikk, med mye fokus på nettopp dette.

Jeg tror dette blir en meget spennende jobb. Det er utfordringer, mye ansvar og jeg får brukt både IT og GIS/geomatikk delen av utdannelsen min i den nye jobben. Offisielt blir jeg Systemutvikler, men noen ren “code-monkey” blir jeg ikke.

Så, alle som lurer: Jeg skal jobbe, i Trondheim, fra og med august av. Jeg ser frem til det, og tror det blir en spennende jobb. Det er jo alltid en overgang å bytte miljø, men jeg tror ikke overgangen blir stor. Det blir mye å gjøre, men samtidig mye å sette seg inn i og lære. Rutine tror jeg jeg kan se langt etter, noe jeg synes er et pluss.

Og ja, bloggen består!

9 thoughts on “Jobb

  1. Pingback: atlefren's status on Wednesday, 17-Jun-09 09:40:55 UTC - Identi.ca

  2. Audun Sæther

    Gratulerer så mye med jobb, Atle! Hyggelig at du blir i Trondheim, så bør jeg kanskje sørge for å få treffe deg en gang også 🙂

  3. Atle Post author

    Tusen takk Audun! Blir jo her en stund nå, så sjangsen er tilstede! Trondheim-nedebloggetreff kanskje 😉

  4. Pingback: HC SVNT DRACONES » En måned på jobb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *