Om

Atle Frenvik Sveen, er født en vårdag i 1984 i den fine byen Drammen. Utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Det vil si at jeg har en master of technology i IKT & Geomatikk. Jobber som systemutvikler i Norkart i Trondheim. Dog, på nett er jeg meg selv. Nærmere bestemt:

En hurragutt med mye sprøtt i nøtta, engasjerer meg i litt for mye, men liker best å gjøre ingenting. Bruker jobb- og fritid på Geomatikk og kode (type web), ninja på OpenLayers, føler meg mer hjemme med Python og Javascript enn Java og .NET og har 7.5 studiepoeng i FORTRAN. Grafisk anlagt finnes jeg ikke, men har fått med meg at tabell-layout i html er vel 90-tall. Drodler med alt for mange kodeprosjekter på fritiden. Øl både drikker, brygger og leser jeg om. God mat kan jeg gjerne både spise og lage. Ateistisk skeptiker av livssyn, politisk er jeg et sted mellom liberal og politikerforakter, diskusjoner hiver jeg meg gjerne inn i. Har ei svær bokhylle som stadig fylles, selv om kindelen tar over. Prøver så godt jeg kan å lese bøkene i både hylla og på brettet. Jeg er også 22.09073% geek.

For å kontakte meg kan du sende en mail til fornavnetmitt ætt beggeetternavnaiettord dått net, eventuelt fornavnetmitt dått detsisteetternavnetmitt ætt gmail dått com. Eller så kan du sjekke telefonkatalogen..

Isn’t it enough to see that a garden is beautiful without having to believe that there are fairies at the bottom of it too?
-Douglas Adams

One thought on “Om

  1. Pingback: HC SVNT DRACONES » Hvor er du på web?

Comments are closed.