Politikere og andre grautnisser

Dette må bare ut, hvis du tilfeldigvis er en poltikere så håper jeg du skjønner at jeg snakker generelt her, ikke til deg personlig. Ta det som “en stemme fra folkedypet”, jeg for min del må bare få ut litt aggressjon!

Endel politikere har tydligvis begynnt å tenke på stortingsvalg igjen, og man har dermed kommet over det forbanna mantraet Ap (eller noen andre i den rødgrønn-smørja som styrer landet) lanserte i Oslo under kommunevalget:

En stemme til Venstre er en stemme til FrP

Personlig holder jeg på å bli klin hakke sprø av dette forbanna maset! Hvorfor? Jo, for det første: det er så mange hvisomatte, dersomatte FUD-befengte skremselspropagandahensyn innebakt i dette at jeg blir gal.

Jeg mener, ja, Venstre har nå (etter hva jeg forstår) åpnet for et samarbeid med Frp. Frp er inkarnasjonen på “hvordan vi ikke kan ha det her i landet, og dermed burde du heller stemme på oss, for vi har jo vist at vi er så jævli flinke til å styre landet.”

Så, altså, kjære politikere: Dere lever i en annen verden, dere klarer faen ikke å løfte øyebryna lengre enn neste valg, dere fokuserer på forbanna opp- og nedganger i meningsmåliner som ikke betyr en dritt for andre enn dere selv om medias kommentarkorps. Hvis det en eller annen gang kommer en politiker som tør å si: “beklager, der tok vi feil, godt argument”, istedenfor å hyle og skrike om hva man har fått til en en (sannsynligvis gjennomkorrupt) komite på 70-tallet. Som evner å la være så snu seg etter vinden, gå inn for upopulære tiltak og fortelle folk at “dette er ikke gøy, men det må faktisk til”, DA skal jeg vurdere å stemme.

Frem til det kan dere gi blanke faen, jeg melder meg snart ut av detta landet. Her sitter vi i et Europa som holder på å gå konkurs, fora opp på penger fra olje og gass (som vi heller enn å bruke her hjemme selger til utlandet for brenning, heia miljøet) ikke klarer å innse at det som burde redde oss når olja er borte er kunnskap, utdanning og forskning. Neida, her skal vi innføre overvåkning av alle inbyggere, vi bestemmer at det er trygt selv om alle som kan en skit som saken sier noe annet. Vi tvilholder på en 2000 år gammel overtro, og blir sur når NRK ikke leser eventyr i påska. På toppen av det hele skal vi plutselig være prinsippfaste og kaste ut småbarn. Kan det egentlig bli så mye værre med Frp? Et lite Frp i mindretall i en regjering, på lik linje med SV og SP, vi ser jo hvor mye de har fått til, gjør vi ikke?

En stemme til Venstre er en stemme til Frp sier dere. Vel:

  • En stemme til AP er en stemme for datalagringsdirektivet
  • En stemme til SV er en stemme til Lysbakken, underslag og pengefusk
  • En stemme til SP er en stemme for statskirken
  • En stemme til rødt er for dumt
  • En stemme til Høyre er en stemme for datalagringsdirektivet og overstyring av NRKs sendeskjema
  • En stemme til KrF er en stemme for statskirken og overtro
  • En stemm til Frp ER en stemme til Frp

Så, what’s it gonna be? We’re fucked anyways.. STFU, snakk om egen politikk (hvis den finnes) og gi faen i å mase om sannsynligheter dere ikke har kontroll på.

Ah, deilig å få det ut!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *