Finn to feil

Førstegangstjenesten bør avvikles vs. Førstegangstjeneste, en vits?

og

– Samfundet er noe for gjengene vs. Hvorfor går det så dårlig med Studentersamfundet?

Legg så til denne mailen fra Under Duskens Kronikk- og debattredaktør:

Har lest blogginnlegget ditt om Studentersamfundet. Under Dusken har kommet med siste nummer i papir, men vi lurte på om du kunne tenke deg å få det publisert på nettsiden vår som et leserinnlegg? Skal ikke endre på noe som helst denne gangen, jeg husker du reagerte på tittelendring av kronikken din om verneplikt, men syns innlegget ditt er et bra tilskudd til en nødvendig debatt om Studentersamfundet.

Hørte jeg noen sa føkk nyhetene, skriv blogg?

EDIT 07.05.09:
Har nå fått en beklagelse på mail fra debattredaktøren, andre hadde (mot instruks) endret overskriften i det siste tilfllet. Jeg godtar beklagelsen og vil på ingen måte bruke dette mot Under Dusken. Lar derimot posten stå som den er for å illustrere et eksempel.

One thought on “Finn to feil

  1. Pingback: atlefren's status on Wednesday, 06-May-09 16:42:51 UTC - Identi.ca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *