Gullkorn fra politimunn

De som følger med på Twitter-oppdateringene mine, enten i høyremargen her, via facebook eller twitter/identica direkte har kanskje fått med seg at mandagene pleier å bringe med seg noen litt rare meldinger. De som kjenner Adresseavisas politilogg har kanskje skjønt at disse oppdateringene kommer derfra. Hver mandag prøver jeg å plukke ut den beste beskrivelsen fra helgas logg.

Tenkte jeg skulle oppsummere de beskrivelsene jeg har brukt på twitter til nå, da det er mye artig å lese. Jeg tror den som skriver politiloggen prøver å være litt morsom, så lenge ikke saken er alt for alvorlig.

Et utested på Bakklandet melder om en ubehagelig kvinnelig gjest (46), som kaster stoler. (17.10.2008)

To kamerater på Selsbakk ringer og forteller at to andre ungdommer skal ha truet til seg en øl gjennom å holde opp en brødkniv. (10.11.2008)

En mann hevder han forfølges av bøller i Sandgata. For å slippe unna gjemmer han seg mellom to seilbåter i nærheten av Ravnkloa. (03.11.2008)

En bileier melder senere til politiet at en hest med hestevogn har kjørt inn i hans parkerte bil. Hesteføreren skal ha virket svært beruset. (27.10.2008)

Det oppsto et ufrivillig eldretreff ved Plantasjen på Bromstad. En 89-åring kjørte på en annen 89-åring midt i rundkjøringen. (13.10.2008)

En bussjåfør meldte fra om at en høyball var på ville veier på Angelltrøa. Politiet varslet bonden, som fikk ryddet opp. (22.10.2008)

En politipatrulje i Olav Tryggvasons gate melder om at en kvinne i slutten av 30årene har kastet en kebab inn gjennom vinduet på politibilen. (15.10.2008)

Ønsker du flere oppdateringer er det bare å følge meg på twitter/identica eller gå direkte til kilden!

5 thoughts on “Gullkorn fra politimunn

  1. Audun Sæther

    Mye morro i loggene i adressa, men politiradio kan være enda morsommere å høre på 🙂 Husker jeg hørte på en lørdagskveld for noen år siden hvor det ble rapportert om innbruddsforsøk i et lagerlokale. Når politiet kommer til stedet sitter det en blødende tyv utenfor vinduet han hadde prøvd å knuse med hendene… 😉

  2. Atle

    Nam: I Drammen hadde sikker den godt voksne dama kasta bakt potet… 😉

    Audun: Hehe, noen kan i grunn bare ha det så godt! Finnes det noen “best of politiradio” på nett? Eller er det litt for direkte å inrømme at man sitter å hører på politisambandet?

  3. Pingback: HC SVNT DRACONES » Dagens Ord: Krakilsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *