Oppdateringer

Som du kanskje ser kjører jeg nå standard WordPress-tema på denne siden. Det gamle “designet” var, vel, gammelt.. Så ubrukelig markup, så overlessa med visuelt støy og plugins som tok et år å laste at jeg ikke gadd mer. Siden jeg ikke orker å sette meg inn i WordPress (igjen?) blir det standardtema for nå (hvis da ikke ånden skulle komme over meg?)

Men, hva er dette for noe tull sier du? Jeg har ikke skrevet noe her siden jeg rablet om øl i Desember, og så i April kommer det en oppdatering om, vel, ingenting? Tja, hva skal en si til sitt forsvar? Jeg kan jo begynne med å si at du kan sjekke ut innlegget mitt på Bouvet-Blogen, med den fengende tittelen “Koordinatinterpolasjon i kart på under 100 linjer kode“. En gjennomgang av noen blibliotek og verktøy for å jobbe med Geografiske data i Python!

Ellers så har jeg også vært aktiv andre steder, spesielt da på GitHub, så hvis du liker å lese kode kan det ha noe for seg. I den andre enden av spekreret som interesserer meg har vi øl, og om dette har jeg skrevet på Ølportalen, et debattinnlegg om spesialpolene: “Spesialpolordningen, økt utvalg eller diskriminering?” Ellers har jeg ikke skrevet en døyt i det siste, og jeg tror faktisk ikke heller jeg kommer til å oppdatere bloggen så veldig jevnlig utover. Dog, man vet aldri og plutselig kan det dukke opp noe her igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *