GeomatikkNorge på nettet

I etterkant av linkesesjonen til WMS-tjenester i mitt forrige innlegg tenkte jeg å samle endel flere linker til geomatikkressursser io Norge (på norsk) generelt. Men pokker, jeg fant jo ikke mange! Spesielt blogger synes jeg det er dårlig med, er det jeg som følger for lite med, eller finnes det så få? Jeg kunne vel også linket til selskaper som driver innenfor geomatikkfaget, men det får jeg evt ta seinere, regner med at de fleste er dekket på geomatikkbedriftenes sider.

Dermed blir planen denne: jeg publiserer den lista jeg har klart å opparbeide meg, og så lar jeg alle få bruke den som de vil (hvorfor skulle de ikke det?), samtidig så håper jeg vi kan samles om å utveksle linker her på siden, slik at jeg kan oppdatere lista med enda flere (og mer levende?) blogger og andre informative sider.

“Offisielle” sider

Offentlige

Standarder

Utdanningsinstitusjoner

Annet

Blogger

One thought on “GeomatikkNorge på nettet

  1. Pingback: HC SVNT DRACONES » Engelske Geomatikk-blogger/nettsteder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *