Etikkhelvette

Sofistene var antikkens horer. De var ikke gode å ha med å gjøre. Av og til skulle man tro at folk ikke var helt gode i hodet sitt. Sånn som meg. Ikke det at jeg har noe med sofistene å gjøre. Jeg bare liker dem ikke. Tror jeg. Vanskelig å si. Men. Ja. Sofistene. Antikkens horer. Det vil si intelektuelle horer. solgte tanken, ikke kroppen. Man kan diskutere i fem lange og fem brede, men jeg tror det er minst like ille å selge tanken som kroppen. Skjønt, jeg har ikke prøvd noen av delene

Jeg vurderer seriøst å skrive hele etikkoppgaven min i denne stilen. Jeg er drittlei av å beskrive hva antikkens tenkere mente om rett og galt. Jeg merker at motivasjonen renner ut av meg, og jeg er klar over at jeg må skrive 1000 ord til innen mandag kveld. Jeg som trodde Dragvoll-fag var sørfing… Jaja.. så feil kan man ta!

Motivasjon mottaes med takk!

4 thoughts on “Etikkhelvette

  1. alexanno

    En mulig motiverende handling kunne jo være å oppleve sofistenes horeri på kroppen. For eksempel å selge tankene. “En tanke 10,- Ti tanker 65,-” Kunne vært et fint lite kunstprosjekt ihvertfall 🙂

  2. Atle

    Haha!

    Tror nesten jeg må komme meg opp på Dragvoll for å få noe omsetning da. Og da blir det jo 60 kroner bare i buss-utgifter. Selger jeg ti tanker sitter jeg igjen med 5 kroner. Det er lite.

    Hmm, du skylder meg forresten 10 kr for den tanken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *