LaTeX Prosjektmal

I forbindelse med prosjektet denne høsten har jeg laget meg en LaTeX-mal jeg tenker å bruke, der jeg prøver å oppfylle de standarder som finnes, samt at jeg har lagt inn endel eksempler på løsninger på figurer, tabeller, referanser etc. Den ligger nå på samlesiden min over maler.

Eventuelt kan du laste den ned direkte her.

Har du innspill eller spørsmål om denne malen spesielt eller LaTeX generelt er det bare å gi en lyd fra seg i kommentarfeltet!

2 thoughts on “LaTeX Prosjektmal

 1. Magnus

  Fin mal, blir å bruke noe i samme retningen selv. Må prøve å følge ditt gode eksempel og dele ut mer slikt.

  Men hvorfor har du preface før abstract? Førsteinntrykket er alltid viktig, og det er vel hyggeligere å bli møtt med en stor fin overskrift og et kort og konsist abstract? Eventuelt også med litt mer småkos metadata som navn på forfatter, institutt/fagmiljø, dato…

  Har du sett noe på bibliotek/eksempel med (programmerings-) kode? Kanskje til og med med farger? (:

  Uansett, lykke til med prosjektoppgaven!

 2. Atle

  Det er en oppfordring som sendes, slike ting har fort interesse for flere.

  Preface før abstract, tja, var sånn på de fire eksempelene jeg så på tidligere, men du har abolutt et poeng! Kanskje jeg skal tenke litt på det ja, er vel ikke helt spikra enda uansett! Takk for tipset!

  Vet at Alex har lagt ut en mal med et eksempel på kode, ved bruk av “lstinputlisting”, men har ikke testet det selv..

  Lykke til til deg også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *