B!

I dag var det muntlig eksamen (kont) i Store Datamengder. Jeg har ikke hatt noe muntlig eksamen på 5 år (dvs siden avslutning vgs), så jeg har sanseløst nervøs. Det ble ikke bedre av at jeg var nummer fire i køen og måtte vente to timer før det ble min tur.

Vel inne ble jeg grillet, men svarte etter beste evne. Følte ikke at det gikk noe bra i det hele tatt, hadde en viss forhåpning om å stå. Så kommer jeg inn for resultatet en halvtime senere, og hva hører jeg: “Atle Frenvik Sveen ja, det ble b”. “B??” “Ja, b”.

Jeg har aldri vært så fornøyd! Må nesten feires detta! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! (det måtte ut!)

2 thoughts on “B!

  1. Atle

    Sa jeg at det var ille? Prøv uforståelig. Eller, jeg kunne jo tydligvis mer enn jeg var klar over. Kanskje ikke fagfeltet er så utrolig vanskelig egentlig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *