Geoatagging av poster

Etter å ha sett Kyrre Bakers GoogleMapper for Movable Type ble jeg tent på ideen om å ha mulighet til å geotagge poster.

Da jeg bruker WordPress måtte jeg finne en WordPress-plugin, da jeg ikke har noe erfaring med å lage egne plugins. Jeg fant ganske fort pluginet Geopress. Enkelt og greit å installere, og for å teste om det faktisk fungerer gjør jeg en test her 😉

Du kan geotagge enten ved bruk av adresse, eller som vi hardcore geomatikknerder foretrekker Lat, Long par 😉

INSERT_MAP

Anvendelsesområdet for dette? Tja, men det er nå et faktum at når det er mulig å embedde kart på en så enkel måte er jeg nesten programforpliktet til å gjøre det!

One thought on “Geoatagging av poster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *