atlefren.net

Da har jeg gått til det skritt å kjøpe meg et domene, hc-svnt-dracones.noe hadde ikke fungert så bra og dracones.nioe eller sveen.noe var opptatt, så da ble det noe som etterhvert har blitt knyttet til min nett-identitet: brukernavnet mitt på ntnu, atlefren, og et .net-domene, da jeg mener det passer best. Ergo er jeg nå den lykkelige eier av domenet atlefren.net.

Planen er å ha en håndfast adresse å ha denne bloggen på når jeg er ferdig på NTNU om et års tid, men intill videre har jeg ikke kjøpt noe webhotell, domenet bare redirecter hit. Imidlertid oppfordrer jeg alle til å huske atlefren.net.

3 thoughts on “atlefren.net

  1. Atle

    Er usikker på om man pleier å gratulere, men takk! Ingen planer om å feire nei, gjør man det andre steder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *