100 bøker

I dag fikk jeg endelig pakka mi fra capris.no, dette var igrunn bursdagsgaven min til meg selv. Jeg kjøpte seks bøker og dermed rundet jeg 100 bøker på LibraryThing og dermed også i bokhylla!

Som en koriositet kan det nevnes at den hundrede boka jeg la inn var Ray Bradburrys “Farhenheit 451“, som handler om nettopp bøker.

Ellers ble det en del krigsbøker denne gangen, spesielt sentrert rundt Stephen E. Ambrose, jeg kjøpte “Citizen Soldier“, som er abroses oppfølger til “D-Day” som jeg kjøpte i Kuala Lumpur. Her følges den amerikanske hæren fra Normandie til krigens slutt. Inspirert av “Band of Brothers” kjøpte jeg boka “Biggest Brother: The Life Of Major Dick Winters, The Man Who Led The Band of Brothers“, tittelen forklarer vel det meste her. I tillegg ble det en bok der Ambrose har skrevet forordet, nemlig “The Bitter Woods: The Battle of the Bulge“, som omhandler det største slaget den amerikanske hæren har vært med på. Altså enda mer om felttoget i Europa under andre verdenskrig. For å avslutte militærbøkene for denne gang ble den siste boka Joseph Hellers klassiker “Catch-22. Og ja, mens jeg var i klassikerhumør bestillte jeg også “Lord of the files“. Alle bøker jeg ser frem til å lese, men jeg aner ikke når, det må bli etter eksamen..

Et annet problem er bokhylleplass, nå må jeg kaste ut de siste ølglassene fra bokhylla, så snart må jeg flytte for å få plass til bøkene mine!

2 thoughts on “100 bøker

  1. Daniel Aleksandersen

    Jeg så over bokhylla di på LibraryThing; du må gi Philip Pullman-bøkene æresplass når du engang kommer deg på IKEA å skaffer deg en skikkelig bokhylle!

  2. Atle

    Hehe, folk vurderer alt forskjellig, jeg synes His Dark materials var spennende, men vet ikke helt om det er de som havner pÃ¥ æresplassen. Der tror jeg det blir en innbundet bok, jeg mistenker at The Ultimate Hitchhiker’s Guide havner rimelig sentralt. Skal legges til at neste bokhylle forhÃ¥pentligvis ikke blir fra IKEA heller 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *