Opera 9.24 i Kubuntu 7.10

Jeg er en av ikke så mange (tror jeg) som kjører kombinasjonen Kubuntu og Opera. Dette har fungert fint lenge, men etter at jeg oppgraderte til Gutsy Gibbon ble menyene mine i Opera helt føkka (de brukte x-standard og ikke qt/kde). For å fikse dette oppgraderte jeg først Opera, mens jeg gjorde det fant jeg ut hvordan jeg kunne legge til opera i adept så jeg slipper å bale med å laste ned .deb-filer.

1. Hvordan legge til Opera i adept:

Endre kildeliste:

sudo kate /etc/apt/sources.list
Legg til:
deb http://archive.canonical.com/ gutsy partner

Lagre og kjør:
sudo apt-get update
sudo apt-get install opera

2. Hvordan få “skikkelige” menyer i opera

Installer qt3-qtconfig:
sudo apt-get install qt3-qtconfig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *