Les det seinere!

For en stund siden ble jeg klar over tjenesten Read It Later, en web- og mobiltjeneste som lar deg lagre linker du kommer over, men ikke har tid til å lese.

Jeg har de siste ukene brukt Read It Later via mobilen, først og fremst på Twitter-linker jeg har kommet over, men ikke har hatt tid til å lese. Jeg har enda ikke fått tid til å lese dem, så for å “tappe inn” på den “kollektive intelligensen”, tenkte jeg å legge ut lenkene her, så dere, mine lesere, kan lese gjennom dem og fortelle meg hvilke jeg absolutt burde få sett på.

Hvem som kom med lenkene husker jeg ikke mer, så føler du deg snytt for kreditt får du si fra!

Ok, så her har vi lista:

Ser også at dette gjenspeiler ting jeg er opptatt av: Geomatikk, Teknologi og Religion (pluss en dæsj “generelle kommentarer”).

Er ikke nødvendigvis enig i alt jeg lenker til her, men det er ting jeg har merket meg at jeg burde få lest.

Hva synes du? Er det noe her jeg absolutt burde lest? Jeg har skumlest saken fra GIS Stackexchange og “The death of the GIS guy?”, og disse kan jeg absolutt anbefale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *