Festivalsommer

Denne sommeren er litt spesiell, for det første er det den første sommeren jeg ikke har base i Drammen, men i Trondheim, der jeg har sommerjobb. For det andre er det sommeren jeg dro på festivaler, i juni var det Hultsfred, i juli er det et lite møkkasted i Norge som ble besøkt, nærmere bestemt Kvinesdal og Norway Rock Festival, sånn ca her i landet:

INSERT_MAP

Turen nedover gikk natt til fredag 11. Nattoget til Oslo og så vidre med tog til storkvina, dvs 14 timer på tog. Jeg dro nedover sammen med Birgitte, og vel framme i Kvinesdal etter å la kost meg med bøker og radioversjonen av HHG2G på mp3-spilleren møtte vi Rasmus, Trond og Håvard med følge under partyteltet på en regnvåt festilvalcamp.

Jeg missa Hayseed Dixie, Dumdum Boys og Stage Dolls på torsdagen, men fredagen gav meg Le Tekrø (HØHØHØ, FAEN HELLER!!) og den store overraskelsen Volbeat, mens Lørdagen førte med seg en ulykke og dermed ingen Turboneger, men show ble det lell!

Bilder kommer på facebook så fort Birgitte får lagt dem ut, og du skal heller ikke se bort fra at noen av dem havner i en egen post her.

Så hva kan jeg si, festival er morro, og jeg tror ikke dette blir min siste festivalsommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *