Eksamensmiddag

Som en flittig student i eksamensperioden blir det lange dager på skolen. Det nytter ikke alltid å dra hjem for å lage middag i 4/5-tida når man skal sitte til 7-8 for å få noe ut av dagen. Dermed er det fristende å ta middagen på en av SiT sine kantiner. I dag var det imidlertid ikke så veldig fristende:

middag hos SiT

Og prisen for denne herligheten? 48 kroner. Dette er helt hårreisende spør du meg. Tre slitne pølser, potet litt overkokte grønnsaker og smelta smør? Hvor mye kan dette koste? Og tar man i betraktning at SiT skal gå i null og ikke betaler leie for lokaler står vi igjen med at disse 48 kronene skal dekke lønn og råvarer.

Åssen det er mulig skjønner jeg ikke! Maten pleier ikke å være så dårlig som dette, men hvis unnskyldingen er at det er så mange som skal spise siden det er eksamensperiode synes jeg noe er fryktelig galt. Det er jo da vi vil ha middag hos SiT, så da får de gjøre noe med det!

Sånn, da fikk jeg ut litt irritasjon der!

Hvordan er dette på andre høyskoler/universiteter her i landet? Inspill?

3 thoughts on “Eksamensmiddag

  1. Magnus

    Hehe, sliter med litt av samme problemet i Nederland. Alt smaker det samme, og det er vanskelig å finne ut om man faktisk spiser kylling, fisk, oksekjøtt eller vegetar (sojamas). Rettene er overkrydret, slappe og sausete.

    I tillegg kan ikke/vil ikke kantinepersonellet snakke engelsk, og har stengt mellom 1400 og 1600.

    Eneste trøsten er at prisen er litt billigere enn i Norge. 3,5 euro eller “Dri feifter, alstublift” som de slite Sodexho-damene sier i kassa (Delfts kantineversjon av Sit)

  2. Pingback: HC SVNT DRACONES » Matvarsel på Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *